Kamplogboek

Hier vind je de kamplogboeken die de scouts gemaakt hebben van dit zomerkamp.

Kampkrant Arjo Zaterdag Blauwe Bende

Kampkrant Luke Zaterdag Zilvere Zwerm

Kampkrant Sean Zaterdag 4 Violette vrienden

Kampkrant Lionel Zondag Blauwe Bende

Kampkrant Krijn Zondag Zilvere Zwerm

Kampkrant Niels Zondag 4 Violette Vrienden

Kampkrant Rowan Maandag Blauwe Bende

kampkrant Lotte Maandag Zilvere Zwerm

Kampkrant Maryse Maandag 4 Violette Vrienden

Kampkrant Stefan Dinsdag Blauwe Bende

Kampkrant Nick Dinsdag Zilvere Zwerm

kampkrant Bas Dinsdag 4 Violette Vrienden

Kampkrant Lionel Woensdag Blauwe Bende

Kampkrant Luke Woensdag Zilvere Zwerm

Kampkrant Sean Woensdag 4 Violette Vrienden

Kampkrant Rowan Vrijdag Blauwe Bende

Kampkrant Nick Vrijdag Zilvere Zwerm

Kampkrant Petra einde kamp

Wist je dat

 

20 thoughts on “Kamplogboek”

 1. Wat heb ik weer genoten van jullie kampverslagen. Echt heel leuk!
  Fijn dat het allemaal zo goed verlopen is.
  Chapeau voor de leiding die toch elk jaar maar weer heel veel tijd in Scouting steekt.

  Plezierige vakantie voor jullie allemaal.

 2. De wist je datjes van het kamp zijn ook geüpload.

  Gelukkig dat je het naar je zin heb gehad Rowan. Ook wij als leiding hebben een geweldig leuk kamp met jullie gehad!! Fijne vakantie iedereen en tot volgend seizoen.

 3. Op jullie agenda op de site staat dat 16 uur zoka afgelopen is, maar in mijn agenda staat het om 14/14.30 uur. Jullie zijn toch vroeg thuis?

 4. Jullie maken werk van de kampkrant! Las ik nou iets over regen??? Er zijn hier maar 3 druppels gevallen met een donderklap. Overbodig om te zeggen dat we jullie morgen een “warm” welkom zullen geven in Puttershoek.

 5. Phoe…die hike zal niet zijn meegevallen bij die hoge temperaturen!!! Maar ik begrijp dat jullie het allemaal hebben overleefd ;). Nou, Rowan is het nog gelukt met je plan om pannenkoeken te bakken? Ik hoop dat ze even lekker smaakten als bij oma! ;). Nog twee dagen, het gaat hard….nog veel plezier!!!!

 6. Wel kampgangers jullie zijn er wel druk mee op deze zomerdagen. We staan ervan versteld wat jullie allemaal al hebben gedaan en bekeken. We kijken elke dag reikhalzend uit naar de verslagen van jullie belevenissen…

  Veel plezier nog de komende dagen!

 7. Oooohh, wat lees ik daar over Niels ? Stiekem tafel gedekt ? lol, deed hij dat thuis ook maar 🙂
  Jullie doen wel Heel veel leuke dingen zeg. Hopelijk gaat t nu ook wat minder warm worden.
  Ik vind het hartstikke leuk om al deze verslagen te lezen, de een is lang en de ander kort, maar Zeer interessant en vermakelijk.
  Veel plezier nog voor de laatste dagen.

 8. Hallo allemaal,

  Geweldig kamp, veel leuke dingen die jullie mogen doen (koken afwassen winkelen etc.), ik bedoel natuurlijk alle aktiviteiten (spellen, pionierdingen, educatieve uitjes, etc.). Is het wel te doen met die warmte om te slapen in een tent? Ik denk dat ik er veel moeite mee zou hebben, maar dat zal wel aan mij liggen.
  In ieder geval nog een heel gezellige week en ik ben benieuwd naar het volgende kamplog.
  Doei, Ronald

 9. Het is heel leuk om jullie verslagen te lezen. Op de computer is het goed te lezen, via mijn telefoon door het lettertype helaas niet. Dus dit is de laatste dag dat ik jullie verslagen kan lezen. Respect voor jullie allemaal omdat jullie in deze hitte zoveel inspannende activiteiten doen! Geniet ervan en veel plezier de rest van de week. Groetjes aan allemaal en natuurlijk speciaal voor Stefan 😉

 10. Lekker genieten van het mooie weer jongens! Het is overal warm, dus bij een kanaal is het beter dan thuis in de tuin of in het Recreatieoord, want daar is het megadruk!. Veel drinken en kleine beetjes eten.

 11. Wat ontzettend leuk om al jullie verhalen te lezen. Ik volg het dan ook op de voet.
  Zal wel niet meevallen allemaal met deze hitte, dus hopelijk genoeg tijd voor afkoeling.
  Nog Heel veel plezier verder !

 12. Erg leuk om jullie avonturen te kunnen volgen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik erg veel moeite heb met het Middeleeuwse schrift van de verslagen en moet me echt goed concentreren op jullie verslag (nee……….begin nu niet over een leesbril!, want daar ligt het echt niet aan). Geniet nog samen van elkaar, de avonturen, het lekkere eten e.a.
  Lieve groeten, Irma.

 13. Aan jullie verhalen te merken dat het, als altijd, weer supergaaf is!! Leuk hoor. En ik hoor niemand klagen over het weer?! Luke, je hebt i.i.g. water, al is het een kanaal! Maar vast niet zo’n gave glijbaan als op de Binnenmaas! Hoewel, jullie verzinnen op de scouting altijd weer creatieve dingen. Want wat doe je met een band, schroeven en touwen? Vraag het de scouts! Nog veel plezier en de kraan leegdrinken hoor!
  En Luke…..een dikke knuf van BERTJE!!!!!

 14. Het valt ook niet mee dat pionieren! Gelukkig was het vandaag iets minder warm om de tent op te zetten. Welterusten voor straks en veel plezier verder met elkaar!

Geef een reactie